Joomla websites

joomla logo black

 

U wilt een mooie website, die in Google goed te vinden is, maar u wilt niet te veel betalen. Dat kan bij D'Serv! U krijgt een professionele website met de uitstraling die bij uw onderneming past en die u na oplevering zelf kunt onderhouden. D'Serv maakt gebruik van Joomla!™ bij het ontwikkelen van websites.

Joomla!™ is een bekroond content management systeem (CMS). Door de vele mogelijkheden, waaronder het eenvoudige gebruik en uitbreidingsmogelijkheden, behoort Joomla! tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla! een open source pakket en is voor iedereen vrij en gratis beschikbaar.

Een content management systeem is software dat alle inhoud van een website bijhoudt, ongeveer zoals een bibliotheek al haar boeken bijhoudt en bewaart. Inhoud kan eenvoudige tekst zijn, foto's, muziek, video, documenten, of eigenlijk alles wat maar denkbaar is. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om het te beheren. Het CMS beheert alle inhoud, zodat u dat niet hoeft te doen.

 Joomla! wordt over de gehele wereld gebruikt voor allerlei websites van alle soorten en maten. Bijvoorbeeld:

- Zakelijke websites of portals

- Zakelijke intranets en extranets

- Online tijdschriften en nieuws portalen

- Online winkels en reserverings systemen

- Overheidsapplicaties

- MKB business websites

- Non-profit en organisatie websites

- Community websites

- School en kerkelijke sites

- Persoonlijke of familiewebsites

- en voor nog vele andere soorten websites